Προπονητής Λεβερκούζεν: «Μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός»
Το εγκώμιο του τριφυλλιού έπλεξε ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Χεράρδο Σεοάνε, μετά το φιλικό της γερμανικής ομάδας με τους πράσινους.
«Ο Παναθηναϊκός είναι μία πραγματικά καλή και τεχνική ομάδα. Του αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει ψηλά τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ ο Παναθηναϊκός ως αντίπαλος.
Έχει πολύ καλές ιδέες στο παιχνίδι του και στο πως χειρίζεται τις καταστάσεις όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του. Σίγουρα και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά συνολικά για το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε και οι δύο στην καλοκαιρινή προετοιμασία μας, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Σεοάνε μίλησε και στους Γερμανούς ρεπόρτερ για το ματς, αλλά και για το ανεπίσημο ντεμπούτο του Χλόζεκ με τη φανέλα της Λεβερκούζεν: «Εχει πολύ καλές προδιαγραφές, είναι αποφασισμένος και δυνατός. Ξέρει ότι πλέον τα πράγματα θα είναι πιο έντονα μαζί μας και χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο, αλλά σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη για το μέλλον.
Σε γενικές γραμμές, κόντρα στον Παναθηναϊκό κάναμε άλλη μία καλή προπόνηση. Πάνω από όλα, ήμασταν πολύ συμπαγείς αμυντικά και δώσαμε λίγα πράγματα στον αντίπαλό μας» ήταν τα λόγια του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος σε Φρι: «Γι' αυτό με τιμώρησαν, αλλά ξέρουμε τι θα γίνει...» (vid)
- Τον θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πόσταρε Χέιζ-Ντέιβις, ζήτησε διαρκείας για ΟΑΚΑ!
- ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ! Γι' αυτό είναι ποινή-ΣΚΑΝΔΑΛΟ στον Γιαννακόπουλο - «Χάδι» σε Βαλένθια και Μπαρτζώκα
- "Προφορική συμφωνία για Τσάπρα - Το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός"
- «Τώρα ησυχία, τώρα βουλώστε το»: Η απίθανη περιγραφή στο καλάθι του Χέιζ-Ντέιβις