Σκάζνι: «Ζεστή η ατμόσφαιρα στην Πράγα, πούλησε παίκτες το καλοκαίρι»

Σκάζνι: «Ζεστή η ατμόσφαιρα στην Πράγα, πούλησε παίκτες το καλοκαίρι»

Ο Τσέχος προπονητής κι άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού, Ζντένεκ Σκάζνι, βάζει στο…μικροσκόπιο την πιθανή αντίπαλο του «τριφυλλιού» στον γ΄προκριματικό γύρο του Conference League.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στο SDNA:

«Η Σλάβια Πράγας δεν κατάφερε πέρυσι να πάρει το πρωτάθλημα στην Τσεχία κι αυτό ήταν μια έκπληξη. Σίγουρα δεν είναι στην εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν από δύο χρόνια.

Πούλησε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, ωστόσο προχώρησε σε νέες προσθήκες.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια ομάδα που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο και είναι δυνατή ομάδα».

Για τη φιλοσοφία του προπονητή Γίντριχ Τρπισόφσκι και τον τρόπο παιχνιδιού της Σλάβια:

«Ο προπονητής της συνεχίζει για μία ακόμα χρονιά στον πάγκο της. Θέλει από τους παίκτες του να βγάζουν πολλά τρεξίματα, να πρεσάρουν ψηλά τον αντίπαλο και να παίζουν δυνατά».

Για τους πιο καλούς και επικίνδυνους παίκτες της Σλάβια:

«Σημαντικός παίκτης και από αυτούς που ξεχωρίζουν είναι ο Τσέχος αμυντικός χαφ, Τόμας Χόλες.

Επίσης θα ξεχωώριζαν και τον Νιγηριανό εξτρέμ, Πίτερ Ολαγίνκα για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κλαμπ και ίσως πουληθεί».

Για την έδρα της Σλάβια Πράγας:

«Η Φορτούνα Αρένα χωράει περίπου 22.000 θεατές και συνήθως γεμίζει στα παιχνίδια της Σλάβια. Ο κόσμος υποστηρίζει με πάθος την ομάδα, δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα και σε καμία περίπτωση δεν είναι μια εύκολη έδρα».

Για το εάν οι δύο ομάδες (Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός) θα έχουν – εφόσον παίξουν μεταξύ τους – ίδιες πιθανότητες πρόκρισης, ή υπάρχει φαβορί για την πρόκριση:

«Είναι δύσκολο να το πω αυτό, διότι ακόμα βρισκόμαστε στο καλοκαίρι κι είναι περίοδος προετοιμασίας.

Είδα τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν, ωστόσο ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα κι ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες προσθήκες στο ρόστερ του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr