Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Η γραμμή που είναι «έτοιμη»

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Η γραμμή που είναι «έτοιμη»

Στα φιλικά δεν σκοράρει με τίποτα η ομάδα αλλά έτσι όπως το πάνε στην ΠΑΕ και με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν δεν θα είναι παράξενο ο Ιβάν να παίξει κορώνα-γράμματα την Ευρώπη ποντάροντας στην άμυνά του και περιμένοντας ένα γκολ μπροστά από τους… συνήθεις ύποπτους.

Τουλάχιστον βλέπουμε την οπισθοφυλακή να πηγαίνει καλά στην προετοιμασία , ότι φάσεις ξεφεύγουν στα φιλικά από τα στόπερ καθαρίζουν οι τερματοφύλακες.

Πιο εντυπωσιακός ο Λοντίγκιν στον οποίο έχουν τύχει δυσκολότερες φάσεις από τον Μπρινιόλι, έχοντας κερδίσει ως τώρα τις εντυπώσεις.

Γενικώς η αμυντική γραμμή – εν αντιθέσει με τη μεσαία όπου ψάχνεις ένα σωρό παίκτες, βασικούς-αναπληρωματικούς και τον φορ που ακόμα αναζητείται – είναι έτοιμη.

Με εξαίρεση τον Μάγκνουσον και τον Γκανέα οι άλλοι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Ανανέωσε ο Χουάνκαρ, το ίδιο ο Σάντσεθ, πήρες Λοντίγκιν – Γκάνεα (που ξέρουν τα κατατόπια της λίγκας μας), έχεις πίσω υγιή τον Κουρμπέλη, είναι σε καλή κατάσταση ο Αλεξανδρόπουλος.

Ο Σένκφελεντ πάντα σταθερός ενώ κι ο Βαγιαννίδης είναι σούπερ στα φιλικά που έπαιξε, προπονούμενος εντατικά μήνες τώρα στο Κορωπί, γνωρίζοντας καλά πρόσωπα και πράγματα. Ο σύλλογος είναι «σεταρισμένος» αμυντικά, το σημειώνουμε αυτό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr