Σενάριο για Παναθηναϊκό και Αργεντινό εξτρέμ!
Ο Παναθηναϊκός τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του με σκοπό να κλείσει τα κενά τα οποία υπάρχουν στο ρόστερ του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντική, το Τριφύλλι τσεκάρει τον εξτρέμ της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Έρικ Ραμίρες.
Ο 26χρονος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του κυρίως λόγω επιθυμίας των μάνατζερ του( έχουμε πει πολλάκις τι συμβαίνει με τους μάνατζερ στην Αργεντινή) αλλά υπάρχει χαμηλή ρήτρα η οποία επιτρέπει στον παίκτη να πάρει μεταγραφή για άλλον σύλλογο.
Ο Ραμίρες μπορεί να παίξει τόσο σαν εξτρέμ όσο και σαν δεκάρι. Έχει το σκοράρισμα και την δημιουργία καθώς μιλάμε για ένα πολύ ποιοτικό παίκτη. Στοιχεία τα οποία ψάχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Τέλος ο παίκτης έχει απολογισμό 15 γκολ και 9 ασιστ σε 91 συμμετοχές στην Χιμνάσια ενώ έχει αγωνιστεί και 8 φορές στην Κίλμες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέα αποκάλυψη για την ποινή-σκάνδαλο στον Γιαννακόπουλο - Τι λέει ο κανονισμός
- Γιαννακόπουλος: Απενεργοποεί το Instagram - Τι αναφέρει
- Γιαννακόπουλος σε Φρι: «Γι' αυτό με τιμώρησαν, αλλά ξέρουμε τι θα γίνει...» (vid)
- Παναθηναϊκός: Η δήλωση Μοντέρο τυπώθηκε και μοιράστηκε μέσα στην ομάδα!
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Άλεν – Γιατί «κόπηκε» η υπόθεση