Κρας τεστ με Λεβερκούζεν - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναικος - Γουοτφορντ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (7/7)

Τεστ ευρωπαϊκού επιπέδου δίνει ο Παναθηναϊκός.

Σε εξέλιξη είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Τίρολο της Αυστρίας. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να δίνουν δυνατά τεστ, με αυτό της Λεβερκούζεν (18:00), να είναι με διαφορά το πιο δυνατό. Μάλιστα, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δει τους βασικούς που έχει στο μυαλό του ενόψει και των ευρωπαϊκών μονομαχιών.

Οι «πράσινοι» την Πέμπτη επικράτησαν 1-0 με αντίπαλο την Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ στο δεύτερο φιλικό. Κορυφαίοι ήταν οι Γκάνεα, Παλάσιος και Αϊτόρ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ισπανός εξτρέμ από το σημείο του πέναλτι, ανοίγοντας λογαριασμό για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το γενικότερο συμπέρασμα από τα δύο πρώτα φιλικά είναι ότι οι πράσινοι ήταν αρκετά καλοί, τηρούμενων των αναλογιών και τα δεδομένα της εποχής. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά όσο περνάει ο καιρός η ομάδα δείχνει ένα όλο και καλύτερο πρόσωπο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς ενόψει του νέου φιλικού.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ πιο δυνατό αυτό που θα δώσουμε με τη Λεβερκούζεν, αλλά με αυτά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα και θα δούμε το επίπεδό μας κόντρα σε τέτοιου επιπέδου ομάδων αν και είναι νωρίς. Ψάχνουμε κάποιες λύσεις μεσοεπιθετικά για να καλύψουμε κάποια κενά και να έχουμε την ποιότητα που θέλουμε. Είμαστε σε καθημερινή επαφή με την διοίκηση, ξέρουμε τις θέσεις και θέλουμε να τελειώσουμε τις υποθέσεις για να έχουμε περισσότερες λύσεις», το σχόλιο του Σέρβου τεχνικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News