Αλ Ντουχαΐλ - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Αλ Ντουχαΐλ - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Δεύτερη φιλική δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό.

Το δεύτερο φιλικό τεστ της νέας σεζόν για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός της νέας εποχής χτίζεται στο Τιρόλο και ο Σέρβος τεχνικός έχει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα απέναντι στην κατώτερη ποιοτικά Αλ Ντουχαΐλ (20:00). Κόντρα στην Γουότφορντ (0-0), το σύνολο του Γιοβάνοβιτς ανά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο η έλειψη φορ είναι πασιφανής.

Μετά την αποχώρηση του Φεντερίκο Μακέντα, στο ρόστερ έχουν απομείνει ο Ιωαννίδης και ο Καμπετσής για να καλύψουν την θέση «9». Η διοίκηση κινείται για την απόκτηση επιθετικού και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις. Από εκεί και πέρα, φάνηκε απέναντι στους Άγγλους, ότι το ευρύτερο αγωνιστικό πλάνο δε θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Αλ Ντουχαΐλ – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport9HD.

Αλ Ντουχαΐλ – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για Παναθηναϊκό και Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο τεχνικός της Γουότφορντ, Ρομπ Έντουαρντς. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Μου άρεσε πολύ ολόκληρη η ομάδα. Μου άρεσε και ο προπονητής πολύ (σ.σ. Γιοβάνοβιτς). Είναι εξαιρετικός. Είχαμε μια όμορφη κουβέντα πριν το παιχνίδι. Μιλάει εξαιρετικά αγγλικά. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Είχαν μεγάλη κατανόηση και το γεγονός πως είναι μόνο μια χρονιά μαζί και έχουν έρθει και νέοι παίκτες αλλά τα έχουν πάει πολύ καλά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News