«Η ΑΕΚ παρακολουθεί Μάγκνουσον»
Η ΑΕΚ φαίνεται πως ασχολήθηκε με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον πολύ πριν ο παίκτης μπει στα ραντάρ του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με την ώρα των σπορ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έχουν την περιέργεια να διαπιστώσουν τι «ψάρια» θα πιάσει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Και αυτό γιατί ο Ισλανδός στόπερ έπαιξε» για την ΑΕΚ στις αρχές του καλοκαιριού, χωρίς ωστόσο να απασχολήσει επί της ουσίας τους «κιτρινόμαυρους». Κάτι που συνέβη λόγω του σοβαρού προβλήματος τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε μεγάλο διάστημα εκτός δράσης στο πρόσφατο παρελθόν.
Εσχάτως, ο 29χρονος παίκτης αποτέλεσε τον «εκλεκτό» του «τριφυλλιού» για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και η απόσβεση ή όχι της μεταγραφής του, όσο να΄ ναι ενδιαφέρει και τους κιτρινόμαυρους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πρόκριση και τώρα... μεταγραφές - Διπλή ανακοίνωση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ιεραρχία για την αρχική 5άδα - Πώς διαμορφώνονται οι ρόλοι
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση με ΤΣΣΚΑ 1948
- Παναθηναϊκός: Η εναλλακτική λύση αν «ναυαγούσε» του Φρανσίσκο
- Η ελληνική λέξη του Φαν Ντρόγκελεν για το ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό