Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες
Σίγουρα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 4-5 προσθήκες ακόμα όμως η ανάγκη αυτή την στιγμή υπάρχει σε δύο θέσεις.
Οι δύο αυτές θέσεις είναι το δεκάρι και ο επιθετικός. Όσον αφορά τα κεντρικά χαφ, το Τριφύλλι έχει 4 παίκτες στο 6 και 8(Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Κουρμπέλης και Τσέριν) και θα ψάξει χωρίς βιασύνη άλλη μια προσθήκη.
Όσον αφορά τα εξτρέμ, η ομάδα έχει μείνει με τους δύο βασικούς της( Παλάσιος, Αιτόρ) και θα πρέπει να πάρει άλλους δύο ποδοσφαιριστές για να συμπληρωθεί η τετράδα.
Τα μεγάλα προβλήματα είναι στο δέκα όπου ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα παίκτη και στο 9 όπου έχει τον Ιωαννίδη ο οποίος υπολογίζεται σαν πρώτη αλλάγη( ο Μακέντα θα πάρει μεταγραφή και ο Καρλίτος δεν μπορεί να στηρίξει την θέση του βασικού επιθετικού).
Οι Πράσινοι για να ανέβουν επίπεδο θα πρέπει να προχωρήσουν στις δύο αυτές μεταγραφές και να στοχεύσουν σε ποιοτικούς παίκτες όπως έγινε με τον Μάγκνουσον στην άμυνα.
Οι δύο επιλογές θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα και γι’αυτό τον λόγο το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ θα πάει σε αυτές.
Στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι οι μεταγραφές να μην αργήσουν πολύ αν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει όσο χρειαστεί μέχρι να βρει αυτό που θέλει.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πρόκριση και τώρα... μεταγραφές - Διπλή ανακοίνωση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ιεραρχία για την αρχική 5άδα - Πώς διαμορφώνονται οι ρόλοι
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση με ΤΣΣΚΑ 1948
- Παναθηναϊκός: Η εναλλακτική λύση αν «ναυαγούσε» του Φρανσίσκο
- Η ελληνική λέξη του Φαν Ντρόγκελεν για το ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό