Παναθηναϊκός: Τι έδειξαν οι μεταγραφές στο πρώτο φιλικό (vid)
Εν αναμονή της ενσωμάτωσης του πρώτου «ενδεκαδάτου» από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, του Χόρντουρ Μάγκνουσον, ευκαιρία στο φιλικό με τη Γουότφορντ πήραν οι Τσέριν, Γκάνεα και Λοντίγκιν.
Η ανάγκη για μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις τονίστηκε στο τέλος των δηλώσεων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γεγονός που «φωνάζει» πως το καλοκαίρι έχει ακόμη… μέλλον για τον Παναθηναϊκό που περισσότερο στην Αυστρία βρίσκεται για να «ξαναζεστάνει» τα περσινά του πρώτα «βιολιά».
Στο πρώτο «τεστ» κόντρα σε αγγλική (και πιο έτοιμη) ομάδα τα βλέμματα στράφηκαν δικαίως στους Τσέριν, Γκάνεα και Λοντίγκιν.
Ο πρώτος – προερχόμενος και από μια ντουζίνα παιχνιδιών με την πρώτη ομάδα της Σλοβενίας – έδειξε να βρίσκεται παραπάνω στο πνεύμα του παιχνιδιού με τις ανασταλτικές του τοποθετήσεις να εμποδίζουν μια σκληροτράχηλη ομάδα, όπως η Γουότφορντ, να κάνει τη ζημιά στο β’ ημίχρονο των πολλών αλλαγών. Σαν πρώτο δείγμα, είδαμε έναν ποδοσφαιριστή να προσφέρει ηρεμία και να παίζει safe στο χώρο του κέντρου.
Αναφορικά με τον Γκάνεα, εκείνος έδειξε από την πρώτη στιγμή, πως τολμάει να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσει είτε με κάποιο σουτ, είτε με σέντρα. Για του λόγου το αληθές, είχε έναν «κεραυνό» που αν περνούσε από τον τελευταίο αμυνόμενο, θα μπορούσε να φέρει γκολ, ενώ και μια γλυκιά σέντρα προς το 2ο δοκάρι εκεί που δεν πρόλαβε για λίγο ο Καρλίτος.
Τέλος, ο Λοντίγκιν είχε δύο σημαντικές στιγμές στο ματς, ένα κοντινό σουτ του Ζοάο Πέντρο, όταν ο Κώτσιρας δεν μπόρεσε από τα δεξιά να αποσοβήσει τον κίνδυνο και ένα πιο μακρινό που με τον ελιγμό του σκέπασε με το κορμί του την μπάλα και μπλόκαρε αρχοντικά!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η απάντηση στη δήλωση Αγγελόπουλων για τα Final 4
- Λιόλιος: «Ο τελικός της Ευρωλίγκα θα είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (vid)
- «Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ντομένικο Τεντέσκο»
- Γάτας: «Πολλά από αυτά που είπε ο Μπενίτεθ προκάλεσαν ένα μούδιασμα στον Παναθηναϊκό»
- «Σενάριο πώλησης Καλάμπρια μόνο... αλά Μαξίμοβιτς» (vid)