Μάγκνουσον: «Ήξερα τον Παναθηναϊκό από το Champions League, ήρθα για να κατακτήσω τίτλους» (vid)
Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στην κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν μια εύκολη απόφαση, όταν μου τηλεφώνησαν από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα. Τον γνωρίζω από παιδί. Συμμετείχε στο Europa και στο Champions League. Πραγματικά, ήταν εύκολο να αποδεχτώ την πρόταση.»
Και συμπλήρωσε: «Όσο περνάνε τα χρόνια στην καριέρα μου, ακολουθώ τον καιρό, που γίνεται ολοένα και καλύτερος. Προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίσω τίτλους. Συνέβη μόλις μια φορά στη Ρωσία και είμαι στενοχωρημένος για αυτό. Τώρα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και θέλω τίτλους. Ξέρω πως ο Παναθηναϊκός κέρδισε το Κύπελλο πέρσι, παρακολουθώ το πρωτάθλημα. Έρχομαι ιδιαίτερα πεινασμένος.»
«Έμαθα πολλά από τη Γιουβέντους στο θέμα της άμυνας. Είναι μυστικό τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Θα δίνω τα πάντα στις προπονήσεις. Έλεγξα το ρόστερ, είναι ένα σπουδαίο νεανικό σύνολο.»
Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου; «Ψηλός, γρήγορος, αμυντικός. Έχω καλό αριστερό πόδι. Μου αρέσει να παίζω την μπάλα μπροστά. Χρειάζεται να δείξω την ποιότητά μου στα παιχνίδια.»
«Μίλησα με τον Χέλγκι Σίγκουρτσον, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Μου είπε να μην το σκεφτώ καθόλου να πάρω αυτή τη μεταγραφή και πως θα το απολαύσω. Μου είπε για τους οπαδούς και πως θα περάσω όμορφα με την οικογένειά μου. Όταν τα άκουσα αυτά, έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου.»
Το μήνυμα στους οπαδούς: «Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα. Έλαβα αμέτρητα και δεν είχα κλείσει ακόμα στην ομάδα. Δεν μπορούσα να τους απαντήσω εκείνη τη στιγμή. Έχω δει βίντεο από την πράσινη εξέδρα. Να συνεχίσετε να είστε… τρελοί στις κερκίδες.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπούσης σε Βαρδινογιάννη: «Πάρε και εσύ πάλι τον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε ο «Καπετάνιος»
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Ράστοντερ, αφού πουλήσει Σφιντέρσκι ή Πάντοβιτς»
- Μπόγρης: «Περνάει ο Παναθηναϊκός τη Βαλένθια και έγιναν υπερψ@@@δες του πλανήτη – Κανονικός υπερψ@@@ας είναι ο Ολυμπιακός»
- «Στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια θα δούμε πρόσωπα που δεν περιμένουμε να δούμε»
- Βίντεο: Ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το ξενοδοχείο της Βαλένθια