Παναθηναϊκός - Γουότφορντ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Παναθηναϊκός - Γουότφορντ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Πρώτη φιλική δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο φιλικό τεστ της νέας σεζόν για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός της νέας εποχής χτίζεται στο Τιρόλο και ο Σέρβος τεχνικός έχει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα απέναντι στην πολύ ποιοτική Γουότφορντ. Θυμίζουμε ότι το φιλικό της Πέμπτης με την Κίτσμπουελ αναβλήθηκε ελέω καιρού και έτσι η… επίσημη πρώτη των «πράσινων» θα γίνει την Κυριακή.

Ο μέσος Άνταμ Τσερίν από τη Ριέκα, ο αριστερός μπακ Κρίστιαν Γκάνεα από τον Άρη και ο τερματοφύλακας Γιούρι Λοντίγκιν από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν  τα τρία νέα πρόσωπα στην προετοιμασία. Σε αυτά προστέθηκε ο Χούρντορ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός στόπερ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή και ανεβάζει την ποιότητα στην άμυνα, καλύπτοντας έτσι και το κενό που άφησε ο Φραν Βέλεθ.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να τσεκάρει κάποια σχήματα που έχει στο μυαλό του. Είναι δεδομένο ότι το ευρύτερο πλάνο δε θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, όμως υπάρχουν και κάποιες αλλαγές. Κι αυτό γιατί απουσιάζουν βασικά στελέχη σε σχέση με πέρυσι.

Παναθηναϊκός – Γουότφορντ με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 14:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1HD.

Παναθηναϊκός – Γουότφορντ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Όσον αφορά τη Γουότφορντ, βρίσκεται και αυτή στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν στην Championship. Μάλιστα στο πρώτο φιλικό με την Κέιμπριτζ (ομάδα της League One) ηττήθηκε με 3-1. Επιπλέον έχει και σημαντικές απουσίες στην προετοιμασία, καθώς απουσιάζουν οι Ισμάιλα Σαρ, Εμάνουελ Ντένις, Ντάνι Ρόουζ και Άνταμ Μασίνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News