Livesport για Αλαφούζο: «Είναι να γελάει κανείς με τόσες "κυβιστήσεις"»

Παναθηναϊκός: Ο μποναμάς 1,5 εκατ. ευρώ από το στοίχημα!

Επίθεση και κριτική κατά του Γιάννη Αλαφούζου, με αφορμή τον Μπαλτάκο και την ΕΠΟ, από την εφημερίδα Livesport.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Για τον Γιάννη Αλαφούζο γνωρίζουν άπαντες στον χώρο του ποδοσφαίρου ότι τη μία μέρα μπορεί να πει αβγά και την άλλη για το ίδιο θέμα καλάθια. Αλλάζει απόψεις σαν τα κοντομάνικα και αυτό μπερδεύει άπαντες εντός κι εκτός Παναθηναϊκού.

Βέβαια η σταθερή άποψή του είναι πάντα υπέρ της σημερινής κυβέρνησης. Εκεί δεν αλλάζει θέση ακόμη και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πει ότι ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση.

Στην υπόθεση Μπαλτάκου πραγματικά είναι να γελάει κανείς με τις συνεχείς κυβιστήσεις. Όταν ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ τον ενημέρωσε προ μηνών για την πρόθεσή του να κατέβει στις εκλογές ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τού απάντησε ότι δεν έχει καμία αντίρρηση.

Πριν από μία εβδομάδα σε ένα tweet, ο Αλαφούζος ευχήθηκε να είναι fake news η θέση Μπαλτάκου για τη διαιτησία αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπε ότι δεν θα τον ψηφίσει. Την ημέρα των εκλογών άνθρωποι του Παναθηναϊκού ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ότι η ΠΑΕ είχε ψηφίσει Μπαλτάκο. Την επομένη μετά τη δήλωση Οικονόμου που ήταν στη γραμμή Μαρινάκη, ο Αλαφούζος θυμήθηκε να διαρρεύσει ότι δεν είχε ψηφίσει Μπαλτάκο.

Χθες μετά το ξεμπρόστιασμα από τη Live και το ουρά της κυβέρνησης ο ισχυρισμός της ΠΑΕ ήταν ότι ο Αλαφούζος είχε δείξει με το tweet τις προθέσεις του. Μόνο που είχε ξεχάσει να πει δημόσια ότι δεν.

Είναι τόσες πολλές και αλλεπάλληλες οι κυβιστήσεις που μόνο να γελάει μπορεί κανείς. Για ακόμα μία φορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr