Παναθηναϊκός: Ημέρες Ιβάν...

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Jovanovic «poro poro pom pom»

Ασχέτως αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα οι Παναθηναϊκοί ικανοποιούνται και…ξεδίνουν γιατί βλέπουν πρόοδο, βελτίωση, δουλειά, σοβαρότητα.

Ακόμα κι αν χανόταν το κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, ουδείς θα μπορούσε να πει κακό λόγο για τον προπονητή και την μεθοδολογία του.

Ανέλαβε ένα… πτώμα και με πολύ σκληρή εργασία, αμέτρητες εργατοώρες στο Κορωπί έδωσε κατευθύνσεις, στόχους, ρόλους σε σύνολο που τουλάχιστον δεν σιχτιρίζεις τη ζωή σου, παρακολουθώντας το, θα θυμάστε τι λεγόταν και τι γραφόταν πέρσι επί Μπόλονι.

Ο Ιβάν είναι προπονητής που την τρέχουσα χρονιά έκανε τα πάντα. Εργο σε πολλούς τομείς, δίχως να έχει μεγαλοστελέχη μέσα στα πόδια του, ούτε γενικούς αρχηγούς, ούτε τεχνικούς διευθυντές.

Επιπλέον επί των ημερών του δεν περνούν απαρατήρητες οι δηλώσεις του που συνάδουν με το status του κλαμπ.

Ο κόουτς λέει αλήθειες, είναι επικοινωνιακός, μεθοδικός, δουλευταράς, επίσης υπάρχουν πολλοί παίκτες στα χέρια του που αναγεννήθηκαν/βελτιώθηκαν και δικαίως οι οπαδοί θεωρούν πως ακόμα είμαστε στις αρχές των μεγάλων στιγμών που τόσο έχουν λείψει από τον οργανισμό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr