Μυστακίδης: «Καθηγητής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς - Οι πιθανότητες είναι 50-50»
Την πραγματοποίηση ενός τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου που θα τον απολαύσει ο κόσμος χωρίς μίση και αντιπαλότητες επιθυμεί ο Γιάννης Μυστακίδης, μιλώντας στο SDNA ενόψει του μεγάλου αυριανού (21/5, 20:00) αγώνα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά:
«Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός είναι πιο φορμαρισμένη ομάδα και θα παίξει ρόλο αυτό όμως ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες και προπονητή με μεγάλη εμπειρία, ξέρουν πως να κερδίζουν πρωταθλήματα και κύπελλα. Πιστεύω ωστόσο πως υπάρχει μία ισορροπία, οι πιθανότητες είναι 50-50».
«Πιστεύω οι προπονητές των ομάδων, ο Λουτσέσκου ξέρει να κερδίζει κύπελλα, ο Γιοβάνοβιτς είναι καθηγητής, ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι. Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες στη μεσοεπιθετική του γραμμή σε μεγάλη ρέντα. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα βοηθηθεί αρκετά από τον Βιεϊρίνια, είναι ηγέτης, και μόνο η παρουσία του μαζί με την ομάδα στον τελικό θα βοηθήσει όλα τα παιδιά».
«Να γίνει ένας όμορφος τελικός που θα τον απολαύσουμε όλοι, παίζουν δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει φέτος και είναι σε θέση να παράξουν καλό ποδόσφαιρο, ας μείνουμε σε αυτό διώχνοντας μακριά μίση και αντιπαλότητες».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού αν φύγει ο Αταμάν - Οι αποδόσεις
- Αποκάλυψη Γάτα για Λεωφόρο: Το δίμηνο-κλειδί πριν από τον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Τεττέη - Η αποστολή με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η λίστα, ο Λέτο και οι αποφάσεις μετά τον Μπενίτεθ
- «Ο Αλαφούζος έχει μιλήσει με Ρεμπρόφ, Τεντέσκο, Γκαγιάρδο»