Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία: Παρέμεινε 3ος ο Παναθηναϊκός, «χτυπάει» και 2η θέση!

Επιστρέφει στους τίτλους μετά από 8 χρόνια ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ΟΑΚΑ και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ (20:00). Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στον τελικό της διοργάνωσης έπειτα από το 2014 και επιθυμούν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Τίτλος που θα είναι και ο πρώτος μετά από εκείνο το αλυσμόνητο 4-1 κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» και 19ος συνολικά στον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε το σύνολό του να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης στο καλύτερο χρονικό σημείο. Κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, που στην προκειμένη περίπτωση δεν ψεύδονται: 7/9 μηδέν παθητικό, (9-4-1 το σερί στο διάστημα αυτό). Αναφορικά με την παράδοση, τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί σε τελικούς. Τρεις φορές επικράτησε ο Παναθηναϊκός, το 1955, το 1977 και το 2014 και μία ο ΠΑΟΚ, το 1972.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει με όλα του τα όπλα στον τελικό του Κυπέλλου, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει μαζί του 25 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

«Είναι ο πιο σημαντικός τελικός που θα δώσουμε, και θα δώσω. Όλα τα παιδιά εκπροσωπούμε πολλές χιλιάδες κόσμου και θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους. Η ομάδα έχει χρόνια να βρεθεί σε έναν τελικό Κυπέλλου, οκτώ χρόνια είναι πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί»,. το σχόλιο του αρχηγού, Δημήτρη Κουρμπέλη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News