ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Άρης 1-0 (Highlights/vid)

Κλειδώνει την δεύτερη θέση στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:00), στην 10η αγωνιστική των playoffs της Super League. Οι «πράσινοι» καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες και τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0), σφράγισαν και μαθηματικά την ευρωπαϊκή έξοδο και πηγαίνουν στην συμπρωτεύουσα για το πρώτο σκέλος των μονομαχιών με τον «δικέφαλο του βορρά» (ακολουθεί το Σάββατο ο τελικός Κυπέλλου).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει σημάδια χαλάρωσης από τους ποδοσφαιριστές του. Παράλλη, θέλει να στείλει μήνυνα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει του τελικού του Κυπέλλου! Η αλήθεια είναι πως το σύνολό του είναι συνεπέστατο τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα, που στην προκειμένη περίπτωση δεν ψεύδονται: 7/8 μηδέν παθητικό, (9-4-0 το σερί στο διάστημα αυτό).

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports PrimeHD.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης, που έμεινε εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News