Γιοβάνοβιτς: Οι ατάκες μετά τη νίκη και η συγκίνηση για τον Όσιμ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το παιχνίδι με τον Άρη, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον θάνατο του Ίβιτσα Όσιμ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Ήταν μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε δίκαια το σκορ υπέρ μας. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να το είχαμε διαχειριστεί καλύτερα. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει πρόβλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Για τον θάνατο του Ίβιτσα Όσιμ: “Είναι τεράστια απώλεια. Ήταν ένας προπονητής που ήταν πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή του στην προπονητική και στις σκέψεις για το ποδόσφαιρο. Αφήνει ένα τεράστιο κενό”
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
# ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
# ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΑΟ
# ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
# ΝΕΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
# ΝΕΑ ΠΑΟ
# ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΟ
# Παναθηναϊκός Ειδήσεις Ποδόσφαιρο - ΠΑΟ νεα
# ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
# ΠΑΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «"Πάγος" με Μιλουτίνοφ - Φήμες για Φενέρ, τι ισχύει με Παναθηναϊκό»
- Ομπράντοβιτς: «Αυτοί οι δύο είναι οι μόνοι με τους οποίους δε μιλάω, γνωρίζουν γιατί»
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ταξίδεψε με την αποστολή ο Μπακασέτας
- Ο ακριβής -διπλός- ρόλος του Τάκη Φύσσα στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Στα... σχοινιά ο Παλαντίνο, ενδεκάδα με φουλ επίθεση!