Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-2 (Highlights/vid)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη τρίτη και… φαρμακερή

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League (21:30). Οι «πράσινοι» είναι οι μοναδικοί στο εγχώριο πρωτάθλημα, που κράτησαν τον επικείμενο αντίπαλό τους δύο φορές στο μηδέν φέτος. Μάλιστα, αν ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό τόσο στο «Γ. Καραϊσκάκης», όσο και στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αγωνιστικά, το σύνολο του Γιοβάνοβιτς, μετά το 2-1 επί του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις νίκες, μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βάσει της εμφάνισής του και των ευκαιριών που δημιούργησε, δικαιούταν ξεκάθαρα τους τρεις βαθμούς. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός παραπατάει διαρκώς, ωστόσο η μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, δεν τον βάζει σε μπελάδες.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με την σέντρα προγραμματισμένο για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport1HD.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού, το ακολουθεί πιστά και έχει αυτά τα αποτελέσματα. Πάντα δύσκολος αντίπαλος. Κάναμε καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο χάσαμε τον ρυθμό που είχαμε, αλλά είχαμε φάσεις και μπορούσαμε να φτάσουμε στο γκολ. Η ισοπαλία δεν είναι αποτέλεσμα που ψάχναμε όμως οι παίκτες μου προσπάθησαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πήραμε ό,τι δικαιούμασταν, αλλά υπάρχουν άλλα έξι παιχνιδιών και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας», το σχόλιο του Γιοβάνοβιτς μετά το τελευταίο ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News