ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1 (Highlights/vid)

Να συνεχίσει την πορεία προς την ευρωπαϊκή έξοδο θέλει ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στους «Ζωσιμάδες» για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00), για την 4η στροφή των playoffs της Super League. Οι «πράσινοι» προέρχονται από σπουδαία επικράτηση επί του ΠΑΟΚ (2-1), που τους έφερε ακόμα πιο κοντά στην πρώτη τριάδα (-1). Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ηττηθεί ακόμα στην διαδικασία (1-2-0) και θέλει να διατηρήσει το θετικό πρόσημο.

Ο ΠΑΣ δεν είναι καθόλου αδιάφορος, κάτι που φάνηκε και στις τρεις υποχρεώσεις του έως τώρα στην διοργάνωση. Οι Ηπειρώτες ηττήθηκαν με τα… χίλια ζόρια από τον ΠΑΟΚ, ενώ απέσπασαν ισοπαλία από Ολυμπιακό και Άρη. Εκείνο που πρέπει να σπάσει ο Παναθηναϊκός για να πάρει θετικό αποτέλεσμα είναι και η αρνητική παράδοση. Συγκεκριμένα το τελευταίο διπλό εντοπίζεται το 2016, έκτοτε μετράει 6 ήττες και 1 ισοπαλία (σε όλες τις διοργανώσεις).

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένο για τις 19:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports PrimeHD.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Πρέπει να πάμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Για να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας, να ανεβούμε κι άλλο στην βαθμολογία ώστε να κυνηγήσουμε μετά και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Να τα δούμε ένα – ένα στη σειρά και να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης», το σχόλιο του Κώτσιρα για το επερχόμενο παιχνίδι στα Γιάννινα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News