Οι «μικρές» ειδήσεις από τη Λεωφόρο - Έτσι δικαιολογήθηκε η στάση των διοικούντων!

Οι «μικρές» ειδήσεις από τη Λεωφόρο - Έτσι δικαιολογήθηκε η στάση των διοικούντων!

Από τις 12:00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα στις 02:00 περίπου, δηλαδή και μερικά λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, τα μέλη και η διοίκηση του Α.Ο έζησαν στιγμές με μεγάλη ένταση, ιδίως οι Τάκης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος.

Ο… συνωστισμός για την ψηφοφορία επικράτησε λίγο μετά τις 18:00, όταν ο περισσότερος κόσμος τελείωσε από τις δουλειές του (σ.σ μην ξεχνάμε πως έγινε Τετάρτη η ψηφοφορία) και έσπευσε να προλάβει να καταθέσει την ψήφο του.

Πολλοί εξ αυτών, δεν αποχώρησαν απευθείας κι κάθισαν μέχρι την επιτρεπόμενη – για εκείνους – στιγμή περίπου μέχρι τις 23:30 – 24:00, μήπως και μάθουν από πρώτο χέρι το αποτέλεσμα. Σε βαθμό που ο αριθμός των φίλων του συλλόγου ξεπέρασε τους 300 (!). Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και δεν υπήρξε το παραμικρό. Ύστερα, «έσπασε» κάπως η πράσινη παρέα και έμειναν κάπου στους 100 έξω από το «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Την ίδια ώρα, οι Τάκης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος προτίμησαν να μείνουν στα γραφεία τους και να μην βγουν έξω από αυτά ούτε… λεπτό, προκειμένου να μη δώσουν δικαιώματα και σχηματίσουν αρνητικές εντυπώσεις. Δεν μπήκαν μέσα στην εφορευτική επιτροπή για να μάθουμε τις εξελίξεις και περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα. Όταν, πια, είχε ξεκαθαριστεί το θέμα, βγήκαν φανερά ανακουφισμένοι και με αξιοπρέπεια τοποθετήθηκαν προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, δεν υπήρξαν μόνο οι «ναι», υπήρξαν και οι «όχι». Δε γινόταν να ικανοποιηθούν σήμερα (30/3) και οι δυο πλευρές. Με την γνωστοποίηση του «πάμε Βοτανικό» ακούστηκαν χλιαρά γιουχαρίσματα, όχι κάτι το ιδιαίτερο, και αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τις απορίες του με ένα απλό «γιατί».

Η σημαντικότερη… νίκη για τον Παναθηναϊκό είναι πως η δημοκρατία «υπερίσχυσε», αρκετοί φίλοι του Τριφυλλιού που ψήφισαν αντίθετα, «σεβάστηκαν» την απόφαση και η επόμενη μέρα πρέπει να τους βρει όλους ενωμένους για το καλύτερο δυνατό «αύριο» του συλλόγου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr