«Το πρόβλημα είναι διοικητικό, όχι γηπεδικό» - Σύνθημα κατά του Αλαφούζου στην Προσυνέλευση (vid)
Μέλος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που τάσσεται «κατά» της Διπλής Ανάπλασης ανέφερε στο κλείσιμο της ομιλίας του πως το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι διοικητικό κι όχι γηπεδικό.
Ο τέταρτος στη σειρά ομιλητής της προσυνέλευσης για τη Διπλή Ανάπλαση έθεσε θέμα ιδιοκτησίας της ΠΑΕ μέσα στα επιχειρήματά του κατά του Βοτανικού. «Ποια είναι τα εγγυημένα έσοδα; Θα πουλήσουμε 20.000 διαρκείας με τον Γιάννη Αλαφούζο;», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αμέσως από την εξέδρα στη Λεωφόρο ακούστηκε σύνθημα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εξάλλου, η σιωπή εκείνου και η απουσία του από τις γηπεδικές εκδηλώσεις έχουν «χτυπήσει» άσχημα στους φίλους της ομάδας. Για αυτό, ρωτήθηκε χθες (27/3) κι ο Παναγιώτης Μαλακατές, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει κάποια απάντηση για την τακτική που ακολουθεί ο «Mr ΣΚΑΙ».
Κλείνοντας ο εν λόγω ομιλητής υποστήριξε πως «το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι διοικητικό, όχι γηπεδικό.»
Δείτε παρακάτω:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βόμβα από τον ατζέντη του Πελίστρι: «Ψάχνουμε τρόπο να αλλάξει ομάδα, αλλά...»
- Παναθηναϊκός: Ο πιτσιρικάς που ξεχωρίζει στην προετοιμασία
- «Τσεκάρει Μορένο ο Παναθηναϊκός, μιλάει με τρεις στόπερ»
- Παναθηναϊκός: Η ρήτρα, η Σενεγάλη και το φινάλε με Μπάντιο
- Η έκπληξη... Ντε Φράι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού