Μαλακατές: «Σε περίπτωση του ''όχι'' φοβάμαι πως η ΠΑΕ θα φύγει από τη Λεωφόρο» (vid)

Μαλακατές: «Σε περίπτωση του ''όχι'' φοβάμαι πως η ΠΑΕ θα φύγει από τη Λεωφόρο» (vid)

Ο Παναγιώτης Μαλακατές δέχθηκε ερωτήσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω του SDNA ενόψει της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά:

«Το τελικό νούμερο των ψηφοφόρων θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα. Είχαμε ανακοινώσεις 4204, έγινε μια επαναξιολόγηση και θα προκύψει το τελικό νούμερο. Δεν θα υπάρχει, πάντως, μεγάλη απόκλιση.»




Σε περίπτωση του «όχι» τι θα συμβεί;

«Από την πλευρά μου έχω τονίσει πόσο σημαντικό να βγει το ”ναι”. Και το λέω με πλήρη συνείδηση όσων πετύχαμε τα δύο χρόνια των διαπραγματεύσεων. Αυτή η λύση είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό. Αν βγει το ”όχι”, οφείλουμε να το σεβαστούμε. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα βάλω υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές. Αν επικρατήσει το ”όχι”, δεν θα είναι τα πράγματα όπως σήμερα.

«Φοβάμαι πως η ΠΑΕ θα φύγει από τη Λεωφόρο και θα γυρίσει στο ΟΑΚΑ. Θα μας «κόψει» την κάρτα μέλους, θα αναλάβουμε πλήρως τα έξοδα της Λεωφόρου. Χορηγοί δεν ξέρω πως θα στηρίξουν έναν Παναθηναϊκό χωρίς γήπεδο. Θα έχουμε έλλειψη οράματος. Μειονεκτούμε σε εγκαταστάσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Ξεφτιλιζόμαστε που υποδεχόμαστε ευρωπαϊκές ομάδες και δεν μπορούν να προπονηθούν στον Άγιο Θωμά. Αγωνιστήκαμε να πετύχουμε τις καλύτερες συμβάσεις…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News