Παναθηναϊκός - ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία: Έτσι μπαίνει ο Παναθηναϊκός στα playoffs

Να μπει με το… δεξί στα playoffs θέλει το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League (19:30). Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκλεισε με θετικό τρόπο τη σεζόν, φεύγοντας με διπλό από την έδρα του Ατρόμητου (2-0). Νίκη που ήταν η 5η στα τελευταία 6 παιχνίδια του, διάστημα στο οποίο διατήρησε πέντε φορές ανέπαφη την εστία του.

Πάντως, ακόμα και έτσι, η απόσταση από τα ευρωπαϊκά εισιτήριο παραμένει στους τέσσερις βαθμούς και θα πρέπει οι παίκτες του Σέρβου τεχνικού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το ευχάριστο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι, στην προπόνηση επανήλθαν οι Φώτης Ιωαννίδης και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχαν και θέτοντας εαυτούς στην διάθεσή του.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport1HD.

Παναθηναϊκός – AEK κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Η κλήρωση για τα playoffs της Super League έβγαλε όλα τα must-win παιχνίδια για το «τριφύλλι» στην αρχή. Η ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά. Πέραν της ΑΕΚ στην πρεμιέρα, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην 2η στροφή στην έδρα του Άρη, στη συνέχεια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ακολουθεί το ματς στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, για να κλείσει η πρώτη στροφή εντός με το ντέρμπι «αιωνίων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News