Παναθηναϊκός: Κοιτάει 3άδα μετά το «Χ» των Δικεφάλων - Τα δεδομένα στα πλέι οφ

Παναθηναϊκός: Κοιτάει 3άδα μετά το «Χ» των Δικεφάλων - Τα δεδομένα στα πλέι οφ

Την ευκαιρία να ψαλιδίσει κι άλλο τη διαφορά από την ΑΕΚ θα έχει ο Παναθηναϊκός με διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου.

Οι κιτρινόμαυροι αναμετρήθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο εξ αναβολής ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και πήγαν στους 43 βαθμούς με τους «ασπρόμαυρους» να μένουν σταθερά δεύτεροι στους 48.

Ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει στην κανονική διάρκεια 4ος με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο. Αν κερδίσει, τότε, θα πάει στους 42 και η ΑΕΚ θα νιώσει… την ανάσα του.

Στο έτερο ματς της αγωνιστικής ημέρας ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες είναι 6οι με 35 βαθμούς και παίζουν την τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΚ. Αν οι Αρκάδες δεν κερδίσουν, θα του πάρει την τελευταία θέση για τα πλέι οφ ένας εκ των ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Σίγουρος για τίποτε δεν είναι και ο Άρης που παίζει με τον Ολυμπιακό…

Βαθμολογία:

Ολυμπιακός 65

ΠΑΟΚ 50

ΑΕΚ 43

Παναθηναϊκός 39

Άρης 36 (εκκρεμεί η απόφαση για το -6)

Αστέρας Τρίπολης 35

ΠΑΣ Γιάννινα 34 (εκκρεμεί η απόφαση για το -5)

ΟΦΗ 34

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News