Ασέβεια Γερουλάνου: «Τσαντίρι η Λεωφόρος - Θαύμα που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα» (vid)

Οριστικό: Στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β'

Απρεπής χαρακτηρισμός από τον επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» Παύλος Γερουλάνος στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

«Θα στηρίξουμε το σχέδιο για την Δ. Α. Το κάναμε παλιότερα και θα το κάνουμε και τώρα. Επιτέλους ο Βοτανικός αποκτάει μια προοπτική. Θα αποκτήσει πολύ βασικά πράγματα. Την ίδια στιγμή αναβαθμίζονται και τα Κουντουριώτικα. Ο τρίτος λόγος είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, του οποίου η σημασία για την πόλη είναι μεγάλη. Δεν μπορεί να παίζει σε ένα τσαντίρι η ομάδα και είναι θαύμα που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα σε αυτό το γήπεδο. Είναι σημαντικό να προχωρήσουν γρήγορα τα πράγματα. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε ότι ο χώρος θα έχει ζωή, πέρα από τις μέρες που θα έχει αγώνες. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ως ομάδα της πόλης, πρέπει να βοηθηθεί ο Παναθηναϊκός.

Σωστά γίνεται αυτή η επένδυση όπως έχουμε κάνει για άλλες ομάδες. Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός θα επενδύσει στον Παναθηναϊκό; Θα δημιουργήσει φυτώρια στην ομάδα και άλλα; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολήσει. Ο Δήμος από την άλλη πρέπει να θέσει ένα βέτο με την ονοματοδοσία. Επίσης τι ρήτρα θα πληρώσει ο Δήμος αν δεν κάνει τα πράγματα για τα οποία έχει δεσμευτεί; Αυτό πρέπει να μας το ξεκαθαρίσετε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κατανοήσει η Δημοτική Αρχή ότι το έργο δεν είναι μόνο του Δημάρχου, αλλά όλων. Θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Εμείς στηρίζουμε γιατί κατά βάση συμφωνούμε με το έργο αυτό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News