Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία: Τέταρτος και... περιμένει ο Παναθηναϊκός

Επιβάλλεται να κερδίσει και τον Παναιτωλικό το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (19:30), σε ματς για την 24η αγωνιστική της Super League. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μεσοβδόμαδα καθάρισε με χαρακτηρηστική ευκολία τον Απόλλων Σμύρνης σε εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης στροφής (3-0). Οι «πράσινοι» απέδωσαν όσο έπρεπε απέναντι στον ουραγό της λίγκας, πήραν το ζητούμενο και μείωσαν την απόσταση από την ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, συμπλήρωσαν μία τριάδα συνεχόμενων νικών, δίχως να δεχτούν γκολ. Γεγονός που τόνωσε σημαντικά την ψυχολογία τους. Ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη κόντρα στη Λαμία, έφτασε τους 25 βαθμούς σε 23 αγώνες, βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας και πλέον αισθάνεται σαφώς πιο άνετα στη «μάχη» της ουράς. 

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport2HD.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ο Απόλλωνας έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημία στην έδρα του. Βάλαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος παίξαμε αρκετά καλά. Στο τραζίσιον στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλά, όμως δεν κάναμε γκολ τις αρκετές φάσεις που είχαμε, είμαι ικανοποιημένος, ήταν σημαντική νίκη για εμάς. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να έχουμε ψυχολογία ώστε να βρούμε το δρόμο μας για τα καλύτερα αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση και να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες που είχαμε», το σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News