Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία: Τέταρτος και... περιμένει ο Παναθηναϊκός

«Must win» το παιχνίδι της Ριζούπολης για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης (18:30), σε εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική της Super League. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του επικράτησε καθαρά της Λαμίας (2-0), επέστρεψε στις νίκες και στο κυνήγι της 3ης θέσης (-6). Παράλληλα, έβαλε τέλος στο αρνητικό σέρι και έδειξε ότι βρίσκει έναν νέο πυλώνα στην γραμμή κρούσης.

Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη, που σκόραρε δις την Κυριακή και απέδειξε ότι δικαίως τον εμπιστεύεται ο προπονητής. Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς σε 21 παιχνίδια (1-7-13). Και προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό, όπου ήταν ανώτερο και σπατάλησε πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 18:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport1HD.

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μετά από άσχημα αποτελέσματα. Σκοράραμε νωρίς και μας βοήθησε, είχαμε ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0 δε το κάναμε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε νεύρα αφού ήταν ακόμα το παιχνίδι στο 1-0, δεν παρασυρθήκαμε από την ανασφάλεια μας. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να καθαρίσουμε με το 2-0. Ο Ιωαννίδης έχει προοπτικές, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να πετύχει, έχει εμπειρία αλλά αυτή η έλλειψη παιχνιδιών έχει κόστος, αλλά θα μας δώσει βοήθειες όπως και ο Κουρμπέλης που γύρισε κανονικά στην ομάδα», το σχόλιο του Ιβάνοβιτς μετά το τελευταίο ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News