Παναθηναϊκός - Λαμία καναλι ωρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Έξαλλος ο Βέλεθ: «Ντροπή όσα γίνονται εις βάρος μας, ως εδώ, αρκετά»

Φαβορί και δίχως περιθώριο απώλειας ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Λαμία (15:30), για την 23η αγωνιστική της Super League. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έρχεται από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας και στον δεύτερο αγώνα την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0). Η αγωνιστική εικόνα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ωστόσο υπήρξαν αρκετές αλλαγές.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα, όπου η λέξη απώλεια για τον Παναθηναϊκό είναι απαγορευμένη έπειτα από τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα. Η Λαμία την Πέμπτη ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (3-1) και παρουσίασε αστάθεια στην αμυντική λειτουργία. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τις 5 Ιανουαρίου, ωστόσο παραμένει ακόμα μακριά από μπελάδες.

Παναθηναϊκός – Λαμία με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 15:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport1HD.

Παναθηναϊκός – Λαμία κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Η παράδοση στα ματς με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό είναι υπέρ του «τριφυλλιού» με τρεις νίκες (2-0, 3-1, 2-0) και μια ισοπαλία (0-0), ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς επικράτησαν με σκορ 3-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο Κύπελλο τον επόμενο μήνα στην Φθιότιδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News