Ελεύθεροι αριστεροί μπακ για τον Παναθηναϊκό

Ελεύθεροι αριστεροί μπακ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκει “μπροστά του” το ότι δεν ενισχύθηκε επαρκώς ούτε το καλοκαίρι, ούτε τον Γενάρη με τρύπες που φώναζαν από την προηγούμενη σεζόν και το newspao.gr “βγαίνει στην αγορά” και παρουσιάζει μερικές περιπτώσεις ελεύθερων αριστερών μπακ που θα μπορούσαν να έρθουν ως τα μέσα Γενάρη και να λύσουν τον γρίφο πίσω από τον Χουάνκαρ.

Μαρσέλο Σαράκι: Αυτός δεν είναι ακριβώς… αναπληρωματικός. Είναι ίσως η καλύτερη περίπτωση ελεύθερου πλάγιου μπακ στην αγορά και προφανώς μελλοντικά θα μπορούσε να παίξει και ως βασικός. Ο 23χρνος Σαράκι είναι διεθνής με την Ουρουγουάη και έμεινε ελεύθερος τον Γενάρη από την Λειψία. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Γαλατασαράι, Ρίβερ Πλέιτ και Ντανούμπιο.

Λουίς Μάρτινς: Ο 29χρονος Πορτογάλος έμεινε ελεύθερος από την Κάνσας Σίτι πριν ένα μήνα και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μπενφίκα, Ζιλ Βιθέντε, Μαρίτιμο, Σάβες, Οσασούνα και Γρανάδα.

Γκούντμουντουρ Τοράρινσον: Επίσης στα 29 του, ο διεθνής Ισλανδός αποχώρησε από την New York City τον Ιανουάριο και παραμένει ελεύθερος. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Νόρκοπινγκ, Νόρτζελαντ, Ρόσενμποργκ, Σάρπσμποργκ και κάποιες ομάδες της πατρίδας του.

Μαξίμ Πουντζέ: Ο μοναδικός της λίστας μας που είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι. Αποχώρησε μετά από μία δεκαετία στην Μπορντό (είχε παίξει και δανεικός ένα χρόνο στην Ντιζόν) μετρώντας συνολικά 118 εμφανίσεις στην Ligue 1 και 24 στο Europa League. Είναι, επίσης, 29 ετών.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News