Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο… κάστρο της Λεωφόρου με στόχο ακόμα μία νίκη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στo «Απόστολος Νικολαΐδης», στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League. Το «τριφύλλι», μετά το διπλό επί του Ιωνικού (1-0) βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας., συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις. 

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετράει μόλις μία ήττα στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (5-2-1), διάστημα στο οποίο έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ειδικά στη Λεωφόρο μοιάζει ανίκητος! Διόλου τυχαιίο ότι τυχαίο ότι μετράει έξι νίκες και μία ισοπαλία το τελευταίο δίμηνο, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα δεν δέχτηκε καν γκολ! Σε καλό φεγγάρι και ο Αστέρας Τρίπολης, προερχόμενο από τρεις κολλητές νίκες, με μηδέν παθητικό.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 15:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1HD.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μεσοβδόμαδα οι προπονήσεις στο Κορωπί έγιναν υπό δύσκολες συνθήκες λόγω του παγετού, όμως το πλεονέκτημα για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες. Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 15:00 αντί για τις 19:30 που ήταν προγραμματισμένη. Αιτία για την αλλαγή αποτέλεσαν οι ζημιές που προκάλεσε η σφοδρή χιονόπτωση στο στέγαστρο του γηπέδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News