Το τελευταίο ματς Ιωνικού και Παναθηναϊκού στη Νίκαια σημάδεψε ο Θανάσης Τσίγκας! (vid)

Το τελευταίο ματς Ιωνικού και Παναθηναϊκού στη Νίκαια σημάδεψε ο Θανάσης Τσίγκας! (vid)

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο γήπεδο της Νίκαιας για το πρωτάθλημα απέναντι στον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με 4-0 της τοπικής ομάδας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον… Θανάση Τσίγκα!

Λίγοι θα τον θυμούνται με τα πράσινα, ωστόσο, ο Έλληνας επιθετικός είχε αφήσει το στίγμα του στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Νίκαιας.

Ο Τσίγκας είχε κάνει με δύο προσωπικά του γκολ το 0-2 στην έδρα του Ιωνικού, εν συνεχεία, το 0-3 σημειώθηκε με αυτογκόλ του Πουλόπουλου και το «κερασάκι» για την ομάδα του Μουνιόθ πρόσθεσε ο Ρομέρο με μυθικό γκολ!

Μάλιστα, σε εκείνον τον αγώνα φίλοι του Παναθηναϊκού είπαν το σύνθημα: «Θανάσης Τσίγκας, οέ, οέ, οέ…».

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΗΠΕΔΟ : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : 0-4 ΣΚΟΡΕΡΣ : ΤΣΙΓΚΑΣ 13΄ και 50΄ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΓΚΟΛ 64΄ ROMERO 83′ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ : 1.907

Δείτε παρακάτω: 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News