Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Τέταρτος με αγώνα λιγότερο ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της Superleague

Να σπάσουν το αήττητο σερί του Ολυμπιακού όπως πέρσι, επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (19:30), για την 18η αγωνιστική της Super League. Το «τριφύλλι» θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Βόλο και στην πανίσχυρη έδρα του, να βάψει στα δικά του χρώματα το ντέρμπι «αιωνίων».

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εντός έδρας φέτος έχε 7 νίκες σε 9 αναμετρήσεις, σκοράροντας κατά ριπάς (22 γκολ), την ώρα που αμυντικά είναι εξίσου αποδοτικός (5 γκολ παθητικό).

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ματς του 2022 «σκόνταψαν» με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (0-0). Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα, θέλει να φύγει αλώβητος από τη Λεωφόρο, κάτι δεν συνέβη πέρσι, για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport2HD.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Τα ντέρμπι είναι πάντα κάτι ιδιαίτερο, οπότε είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις. Θα έλεγα ότι βασική λέξη – κλειδί είναι η ισορροπία. Το σημαντικό είναι για 90 λεπτά να παίξουμε συγκεντρωμένα και βεβαίως να κυνηγήσουμε τη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο», το σχόλιο του γκολκίπερ των «πράσινων», Μπρινιόλι ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News