Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Βαθμολογία Superleague: Πεντάδα ο Παναθηναϊκός (pic)

Την τέταρτη νίκη του στα πέντε τελευταία παιχνίδια του αναζητά ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (19:30), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός με 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια του «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, απέχει 5 βαθμούς από την 3η θέση (έχοντας ματς λιγότερο) και μπορεί να αισιοδοξεί. Το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να δημιουργήσουν σερί νικών, προκειμένου να βάλουν πίεση στους «από πάνω».

Σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:30. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cosmote Sport1HD.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Το σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την εικόνα του Παναθηναϊκού για την πορεία της ομάδας στον α’ γύρο:

«Αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο είναι πως αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι διαφορετική από αυτή του καλοκαιριού. Όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη. Θέλουμε μια ομάδα που θα έχει τον έλεγχο. Νομίζω έχουμε κάνει αρκετά πράγματα. Όσον αφορά την επιλογή μας να παίξουμε με τον τρόπο που παίζαμε είμαι ικανοποιημένος. Γιατί διαφορετικά ξεκινήσαμε και φτάσαμε εδώ. Παίζουμε με περισσότερο κατοχή.

Σίγουρα τα αποτελέσματα δεν μας δικαίωσαν σε αρκετά παιχνίδια, γιατί κάναμε λάθη, δεχόμασταν γκολ και μετά χρειαζόταν υπερπροσπάθεια. Βρεθήκαμε σε μία δύσκολη θέση λόγω των αποτελεσμάτων και η αντίδραση των παικτών στο γήπεδο ήταν θετική. Είμαστε μία ομάδα που έχει περιθώρια βελτίωσης. Αυτό δίνει στον προπονητή και στην ομάδα του τη δυνατότητα να δουλεύει περισσότερο. Για μεταγραφές έχουμε χρόνο μπροστά μας ακόμη. Για εμάς έχει προτεραιότητα τα παιχνίδια που έχουμε και είναι πολύ κρίσιμα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News