Νίκη και στο βάθος προημιτελικά – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Να θέσεις τις βάσεις για την πρόκριση από νωρίς κόντρα στον Βόλο, θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Βόλο (01/12, 19:00) στη Λεωφόρο, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» θέλουν μία… καθαρή νίκη ουτώς ώστε να κάνουν από νωρίς το βήμα για τα προημιτελικά. Άλλωστε, το Κύπελλο αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με Λαμία (3-1) και Παναιτωλικό (2-0), ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλει να παίξει με τη «φωτιά». Ένας θετικός οιωνός που προέκυψε από τα δύο παραπάνω ματς, το γεγονός ότι επιθετικά πήρε σημαντικές λύσεις από τον Φεντερίκο Μακέντα (3 γκολ), που καλείται να καλύψει το κενό του τραυματία Καρλίτος.

Σε ακόμα μία αναμέτρηση δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται εκ νέου  οι Ιωαννίδης, Καρλίτος, Λούντκβιστ και Σένκεφελντ. Στην αποστολή του «τριφυλλιού» για το ματς βρίσκονται οι εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Δηλώσεις Βέλεθ για την αναμέτρηση Κυπέλλου

«Από την πρώτη μέρα που έφτασα στον Παναθηναϊκό ακούω ότι το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό. Και το καταλαβαίνω γιατί είναι ένας στόχος κι είναι ένας τίτλος. Πρέπει όμως να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι κι όχι μακριά. Πρέπει κάθε φορά να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έρχεται. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Σίγουρα είναι ένας βασικός στόχος αλλά πρέπει να κοιτάμε πάντοτε αυτό που έχουμε μπροστά μας για να μπορέσουμε να πάμε πιο μακριά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News