«Must» win στη Λεωφόρο – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μονόδρομος η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό (28/11, 19:30) στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Τη νίκη και μόνο θέλουν οι «πράσινοι», προκειμένου να μειώσουν την ψαλίδα από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους.

Από το πρώτο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα, η νίκη ήρθε και με ανατροπή, κάτι το οποίο το «Τριφύλλι» είχε να πετύχει πολύ καιρό. Ο Παναθηναϊκός πέρασε την περασμένη αγωνιστική νικηφόρα από τη Λαμία με 3-1. Λούντκβιστ, Μακέντα και Μαουρίτσιο οι σκόρερ.

Εκτός ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι οι Ιωαννίδης, Καρλίτος, Λούντκβιστ, Πούγγουρας και Σένκεφελντ. Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Δηλώσεις Μακέντα μετά τη νίκη στη Λαμία

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, η Λαμία πάντα είναι δύσκολη αντίπαλος. Αφού μείναμε πίσω με 1-0, παίξαμε όμως καλά ειδικά στο δεύτερο μέρος, κερδίσαμε ένα must win παιχνίδι. Δε μου αρέσει να μιλάω πολύ, μου αρέσει να κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Προσπάθησα πολύ να επιστρέψω, η σημερινή νίκη με κάνει χαρούμενο και η σημερινή νίκη μας δίνει σημαντικούς βαθμούς που τελευταία είχαμε χάσει.

Σε κάθε ματς πρέπει να δείχνουμε το πρόσωπο που είχαμε στο δεύτερο μέρος. Η νοοτροπία της ομάδας πρέπει να είναι επιθετική και έτσι πρέπει να παίζουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε σε ποια ομάδα παίζουμε και πρέπει να κάνουμε τα πάντα παιχνίδι με το παιχνίδι για να παίζουμε καλύτερα παρά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News