Να επιστρέψει στις νίκες – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού

Για το «διπλό» στη Λαμία ο Παναθηναϊκός…

Αντιμέτωπος με τη Λαμία εκτός έδρας τίθεται σήμερα (22/11, 18:00) ο Παναθηναϊκός. Αγώνας για την 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναθηναϊκός αγνοεί τις νίκες στις 3 τελευταίες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Ηττήθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα, ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο, ενώ έχασε από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του με 1-3.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στο ΔΑΚ Λαμίας τους Παλάσιον και Πέρεθ, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά. Αντιθέτως, εκτός μάχης είναι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης και Μπεκ.

Οι διαιτητές του αγώνα, όπως ανακοινώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή: Κουμπαράκης (Κουρομπύλια, Φωτόπουλος, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Τσακαλίδης, Φωτιάς)

Σημειώνεται ότι το «Τριφύλλι» τρέχει αήττητο σερί 5 αγώνων ενάντια στη Λαμία. Μετράει σε αυτά τα παιχνίδια (4 ματς Super League και 1 φιλικό) 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο ματς στη Λαμία, οι «πράσινοι» έφυγαν νικητές με σκορ 0-2.

Φαβορί ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές: Δείτε τις αποδόσεις!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News