Επεκτείνει το αήττητο στη Λεωφόρο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

«Ένα μόνο σου ζητώ» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να εφαρμόσει σε ακόμα μια περίπτωση το νόμο της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Λεωφόρου τον ΟΦΗ (31/10, 17:15), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Κανονικότατα με τον κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός, αφού επικράτησε η λογική, τηρήθηκαν οι νόμοι και δικαιώθηκε πανηγυρικά στην έφεση.

Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 1-0. Αυτή ήταν και η πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν, κάτι που μπορεί να παίξει το ρόλο του ενόψει της συνέχειας.

Ευχάριστα νέα για τον τεχνικόι του «Τριφυλλιού», αφού επιτέλους έχει έτοιμο τον Μπαρτ Σένκενφελντ. Άγνωστο αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα, εξαιρετικά δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ολλανδός.

Οι διαιτητές του αγώνα, όπως ορίστηκαν: Γκορτσίλας (Κούλα Χασάν, Ι.Δημητριάδης, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Τζοβάρας, Κωνσταντίνου).

Δηλώσεις Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση επί του Ατρομήτου

«Σε ένα πολύ κρίσιμο ματς πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και είχε τεράστια σημασία η πρόκριση. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και είχαμε την κυριαρχία αν και δε είχαμε πολλές φάσεις. Μετά το 1-0 μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, όμως παρά την πίεση αντέξαμε και δίκαια κερδίσαμε και προκριθήκαμε.

Ήμασταν συνειδητοποιημένοι το πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι, ψάχνουμε ακόμα την ταυτότητά μας, την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε αρκετούς και προχωράμε σε έναν θεσμό που θέλαμε, 

Σήμερα παίξαμε σωστά και συνειδητοποιημένα, όπως θέλαμε και πήραμε τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News