Νικολογιάννης: «Δώρο το πέναλτι που έχει δώσει ο Φωτιάς, παρέα με τον Τζήλο στο VAR»

Νικολογιάννης: «Δώρο το πέναλτι που έχει δώσει ο Φωτιάς, παρέα με τον Τζήλο στο VAR»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στη φάση του πέναλτι για το γκολ της ανατροπής του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM πως δεν υπάρχει επαφή του Πούγγουρα στον Μπαράλες.

Στη διαιτησία του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση του «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού τόνισε, καταρχήν, πως «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση», για το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν για άλλη μία φορά μακριά από τη Λεωφόρο, μένοντας χωρίς νίκη σε εκτός έδρας ματς. Όπως είπε, «ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά, αλλά έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήταν καλύτερος, όμως δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ».

Και συνέχισε, σχολιάζοντας τη φάση του πέναλτι για την ισοφάριση των γηπεδούχων: «Καθοριστική στιγμή του αγώνα, όλος ο αγώνας, είναι το δώρο-πέναλτι που έχει δώσει ο Φωτιάς παρέα με τον Τζήλο στο VAR στον Αστέρα. Όσα ριπλέι και να έχω δει, δεν έχω δει πουθενά, μα πουθενά, επαφή του Πούγγουρα με τον Μπαράλες. Έχω δει τον Πούγγουρα στον αέρα, τον Μπαράλες να κάνει μια θεαματική βουτιά, τον Φωτιά να το δίνει και τον Τζήλο να αμολάει αετό στο VAR και να μην παρεμβαίνει, για να διορθώσει την απόφαση του διαιτητή. Είναι η στιγμή του αγώνα. Αν δεν δινόταν αυτό το πέναλτι, πιστεύω ότι θα μιλάγαμε για άλλο παιχνίδι».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News