Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ανατροπή από 1-0 σε 1-2 στο Πρωτάθλημα πριν έξι χρόνια ο Παναθηναϊκός!

Μην κάνει τα εύκολα… δύσκολα!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο (26/9, 16:00) στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για τους «πράσινους».

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες με σκορ 1-0, εκτός έδρας αμφότερες, απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη. Σε αντίθετη τροχιά ο Βόλος, που μετράει 3/3 νίκες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το Παναθηναϊκός – Βόλος μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του CosmoteSport 2HD.

Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Δεν μπορούσαμε να ανατρέψουμε το σκορ. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι, δεν είχε αρκετή ποιότητα. Ο έλεγχος άλλαζε κατά διαστήματα και δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Χάσαμε από την φάση που έγινε στην αρχή του παιχνιδιού.

Είναι πρόβλημα σίγουρα να χάνεις δυο σερί αγώνες. Είμαστε ομάδα που προσπαθεί στον αγωνιστικό χώρο και θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Με τον χρόνο που θα περάσουν μαζί μας οι παίκτες που ήρθαν τελευταίες ημέρες των μεταγραφών θα βοηθήσουν. Ωστόσο, δυο ήττες είναι κάτι που μας πληγώνει πολύ». Αυτά δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από τον Άρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News