Η πιο απερίσκεπτη «κίνηση» του Παναθηναϊκού με τον Κολοβέτσιο!

Η πιο απερίσκεπτη «κίνηση» του Παναθηναϊκού με τον Κολοβέτσιο!

Το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού σε ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια ήταν που επέτρεψαν στον Δημήτρη Κολοβέτσιο να φέρει πρόταση και να φύγει από το σύλλογο. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Το «4-0» είναι πράγματι, το τέλειο σκορ, ειδικά για πρεμιέρα, όμως, το ίδιο δεν ισχύει για την στατιστική. Ο Απόλλωνας έκανε 10 ευκαιρίες (6 στην εστία) έναντι των 9 του Παναθηναϊκού. «Άτυχος» για την τεσσάρα δεν ήταν ο Απόλλωνας. Μην τα συγχέουμε αυτά. Αλλά θα μπορούσε, ακόμα, και στο 90+3 με το δοκάρι του Ιωαννίδη να βρει, έστω και το γκολ της… τιμής με παίκτη λιγότερο.

Με τους Σένκεφελντ και Κουρμπέλη να επιστρέφουν μέσα στον Οκτώβρη, τον Πούγγουρα ανέτοιμο και τον Σιδερά χωρίς παραστάσεις, άπαντες εύχονται ο Βέλεθ να βγάλει με υγεία τον Σεπτέμβρη στα τρία ανταγωνιστικά παιχνίδια με Γιάννενα (εκτός), Άρη (εκτός) και Βόλο (εντός).

Μιλάμε, όμως, για έναν ποδοσφαιριστή που έλειψε πέρσι, από έντεκα ματς πρωταθλήματος, καθώς και από τα δύο με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Κύπελλο.

Πριν από έναν χρόνο παρά… ένα 24ωρο, μια αθόρυβη… Τρίτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου στην τουρκική Καϊσερίσπορ. Μοιραία, γίνεται στις 14 Σεπτέμβρη λόγος για το αν το Τριφύλλι χρειάζεται μια μπόνους μεταγραφή στην άμυνα. Ενώ είχε επί Δώνη στα χέρια του έναν σταθερό ΈΛΛΗΝΑ διεθνή αμυντικό!

Πολύ απλά, η πορεία του Κολοβέτσιου επιβεβαιώνει το κείμενο. Στην Τουρκία «έσωσε» την Καϊσερίσπορ ως βασικός στόπερ της ομάδας, τερματίζοντας στην 17η θέση, μόλις μια πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 35 συμμετοχές στο ενεργητικό του και ένα γκολ. Φέτος, έχει παίξει και στα 4 πρώτα ματς της σεζόν με την ομάδα του να βρίσκεται, αν και νωρίς, δέκα θέσεις πιο πάνω από ότι πέρσι!

Δεν είναι ευγενές να γίνει αναφορά και σκοπίμως δεν έγινε στις παραπάνω έξι παραγράφους, στον Ζβόνιμιρ Σάρλια. Δεν χρειάζεται να πιάσει κανείς από τα… μούτρα ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα, που μάλιστα έβαλε το… χέρι του να κρατήσει το «μηδέν» ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα, με τις καλές και τις κακές του στιγμές.

Ωστόσο, δεν γίνεται να μην υπογραμμιστεί η σοβαρή απερισκεψία των «πρασίνων» με τον Κολοβέτσιο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News