Παναθηναϊκός - Αστέρας: Οι τρεις δοκιμές στην ενδεκάδα από Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός - Αστέρας: Οι τρεις δοκιμές στην ενδεκάδα από Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 20:00 (28/8) τον Αστέρα Τρίπολης, σε φιλικό ματς στο πλαίσιο του τελικού σταδίου προετοιμασίας που πραγματοποιεί.

Ματς αδιάφορο ως προς το αποτέλεσμα, αλλά απόλυτα χρήσιμο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που χτίζει τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει έντονα τελευταία και ο Σέρβος τεχνικός συμπληρώνει τα τελευταία κομμάτια του παζλ.

Πιθανή η «πρώτη» για Λούντκβιστ

Εξαιρετικά πιθανό θεωρείται να δούμε για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Λούντκβιστ, στο αποψινό φιλικό με τον Αστέρα. Ο χαφ του Παναθηναϊκού είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, έχοντας κάνει προετοιμασία και αναμένεται να πάρει κάποιον χρόνο συμμετοχής από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αρχηγός και Πούγγουρας

Παράλληλα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα παίξουν και πόσο οι Κουρμπέλης και Πούγγουρας οι οποίοι έβγαλαν μια ακόμη εβδομάδα προπόνησης χωρίς προβλήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News