«Ακτίνες» σε Μάριν από Γιοβάνοβιτς - Η ΑΕΚ και το ενδιαφέρον της Γκενκ
Ο Μάρκο Μάριν περνάει από τις… ακτίνες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Ο 32χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους επιτελικούς χαφ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εξετάζεται από τον Σέρβο τεχνικό, σύμφωνα με το newspao.gr.
Τον γνωρίζει το ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Ολυμπιακό τη διετία 2016-2018. Τελευταία αγωνίστηκε στην Αλ Αχλί, ενώ η αξία του στο Transfermarkt ανέρχεται στο 2,5 εκατ. ευρώ.
Πέρα από τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Γκενκ. Να σημειωθεί πως προτάθηκε και στην ΑΕΚ ο Μάριν, αλλά δεν προχώρησαν οι «κιτρινόμαυροι».
Στο παρελθόν ο Μάριν έχει αγωνιστεί στις Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης, Τσέλσι, Σεβίλλη, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ, Τράμπζονσπορ και Ερυθρό Αστέρα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Σεισμός» στην Κροατία για Γιάγκουσιτς και τις λεπτομέρειες του deal
- «Αυτό ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην αγορά»
- Κοτζιάς: «Καυτό» 15ήμερο στον Παναθηναϊκό – Τι είπε για Χέιζ-Ντέιβις και ρόστερ
- Αλλάζει ξανά διάταξη: Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Γιατί μπήκε ο Ερνάντεθ στην ευρωπαϊκή λίστα και όχι κάποιος χαφ