Απαραίτητη η πρόοδος κόντρα στη Φένλο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός
Απαραίτητη η αγωνιστική προόδος στο τρίτο φιλικό τεστ για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό…
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 17:00 (31/7) την Φένλο, στην Ολλανδία, σε φιλικό ματς στο πλαίσιο της βασικής προετοιμασίας που πραγματοποιεί.
Ματς αδιάφορο ως προς το αποτέλεσμα, αλλά απόλυτα χρήσιμο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που χτίζει στην Ολλανδία τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει και ο Σέρβος τεχνικός έχει ακόμα μια ευκαιρία να δει πού πονάει η ομάδα.
Τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού, ο μέσος Ρουμπέν Πέρεθ και ο αμυντικός Ζβόνιμιρ Σάρλια.
Σέντρα στο Φέλνλο – Παναθηναϊκός σήμερα στις 17:00.
Όσα δήλωσε ο Ρούμπεν Πέρεθ:
«Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Ηρθα γνωρίζοντας πως πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και μέχρι στιγμής από τα όσα έχω δει όλα είναι πολύ καλά. Η υποδοχή, από τη μεριά του κλαμπ, ήταν πολύ καλή. Η προσαρμογή μου στην ομάδα είναι πολύ καλή, γιατί πέραν του γεγονότος πως υπάρχουν πολλοί Ισπανοί, ο σύλλογος επίσης μου το εκπέμπει».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεν πιστεύω ότι στεναχωρήθηκε ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που έφυγε ο Χολμς»
- Μαντσίνι: «Είδα από τον Αλαφούζο κάτι που δεν είδα σε άλλες ομάδες - Ο Γιοβάνοβιτς έφτιαξε ομάδα»
- Δύο δυνατές προσθήκες στα χαφ θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα προφίλ
- Μεταγραφές: Τρεις υποθέσεις για τον «άσο» στον Παναθηναϊκό
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης για μεγάλο όνομα στον Παναθηναϊκό, ο υποψήφιος