Απαραίτητη η πρόοδος κόντρα στη Φένλο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Τι έκαναν οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό

Απαραίτητη η αγωνιστική προόδος στο τρίτο φιλικό τεστ για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 17:00 (31/7) την Φένλο, στην Ολλανδία, σε φιλικό ματς στο πλαίσιο της βασικής προετοιμασίας που πραγματοποιεί.

Ματς αδιάφορο ως προς το αποτέλεσμα, αλλά απόλυτα χρήσιμο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που χτίζει στην Ολλανδία τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει και ο Σέρβος τεχνικός έχει ακόμα μια ευκαιρία να δει πού πονάει η ομάδα. 

Τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού, ο μέσος Ρουμπέν Πέρεθ και ο αμυντικός Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Σέντρα στο Φέλνλο – Παναθηναϊκός σήμερα στις 17:00.

Όσα δήλωσε ο Ρούμπεν Πέρεθ:

«Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Ηρθα γνωρίζοντας πως πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και μέχρι στιγμής από τα όσα έχω δει όλα είναι πολύ καλά. Η υποδοχή, από τη μεριά του κλαμπ, ήταν πολύ καλή. Η προσαρμογή μου στην ομάδα είναι πολύ καλή, γιατί πέραν του γεγονότος πως υπάρχουν πολλοί Ισπανοί, ο σύλλογος επίσης μου το εκπέμπει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News