Δυνατό τεστ με Άλκμααρ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Τι έκαναν οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό

Πρώτο δυνατό τεστ για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 17:00 (25/7) την Αλκμάαρ, στην Ολλανδία, σε φιλικό ματς στο πλαίσιο της βασικής προετοιμασίας που πραγματοποιεί.

Ματς αδιάφορο ως προς το αποτέλεσμα, αλλά απόλυτα χρήσιμο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που χτίζει στην Ολλανδία τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει και ο Σέρβος τεχνικός έχει ακόμα μια ευκαιρία να δει πού πονάει η ομάδα.

Την πρώτη την είχε την Πέμπτη, στον φιλικό αγώνα με την Αλ Τααβόν (1-1). Ο προπονητής είδε λάθη που θέλει να διορθώσει, αλλά στάθηκε και στην προσπάθεια των παικτών να φανούν ανταγωνιστικοί και να κερδίσουν μια θέση στα πλάνα του.

Σέντρα στο Αλκμάαρ – Παναθηναϊκός σήμερα στις 17:00.

Δηλώσεις Γιοβάνοβιτς μετά το 1-1 κόντρα στην Αλ Τααβόν:

«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Γενικώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. Υπήρχε προσπάθεια από τους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα για την εποχή που βρισκόμαστε.

Υπήρχαν κάποια λάθη, που θα διορθώσουμε στην συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών, αλλά όχι από τον τρόπο παιχνιδιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News