Παναθηναϊκός: Πόσα έσοδα μπορεί να φέρει ο Αϊτόρ;

Ο Αϊτόρ φέρνει... «μπόνους» μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είναι φευγάτος από τον Παναθηναϊκό καιρό τώρα. Ο νεαρός εξτρέμ μαζί με τον Καρλίτος αναμένονταν ως Μεσσίες το καλοκαίρι από τον κόσμο βάσει βιογραφικού, ηλικίας και σχολής από την οποία προέρχονταν.

Τελικά ουδείς διακρίθηκε σε ένα προβληματικό περιβάλλον που δεν άφηνε περιθώρια σε κανέναν να λάμψει.

H αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον ερχομό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δημιούργησε κάποιες πιθανότητες ανατροπής της απόφασης του 25χρονου εξτρέμ που στο περιβάλλον του παρουσιαζόταν ξενερωμένος από την ελληνική του…περιπέτεια, ειδικά όταν τον χειμώνα βρέθηκε αναπληρωματικός παιδιών που η κανονική τους θέση ήταν φορ κι όμως αγωνίζονταν στα άκρα (Ιωαννίδης, Καμπετσής).

Ο Αϊτόρ θα πρέπει να φέρει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, διαθέτει καλό όνομα τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Ολλανδία και το σενάριο να μείνει ελεύθερος δεν υφίσταται αν και πρέπει να δούμε τι οφέλη θα έχει η ΠΑΕ από εκείνον μιας και όσοι την απαρτίζουν έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν ιδέα από προσοδοφόρες για το κλαμπ συμφωνίες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News