Παναθηναϊκός Β': Υπερπαίκτης για τη β' ομάδα του τριφυλλιού

ΑΕΚ για πιτσιρικά του Παναθηναϊκού

Θα βλέπουμε και Παναθηναϊκό Β’ την προσεχή περίοδο.

Υπάρχουν κάποια παιδιά που φέρονται ήδη έτοιμα για την πρώτη ομάδα αλλά που λόγω ιεραρχίας δεν προωθούνται για βασικοί.

Π.χ ο γκολκίπερ Νίκος Χριστογεώργος που στο Κορωπί λένε ότι φέρνει στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Διαθέτει εξαιρετική σωματοδομή με μπόι 1.90, σωστά γυμνασμένος, δουλευταράς και με καλή νοοτροπία στις προπονήσεις.

Ο νεαρός πορτιέρο όμως (όπως και ο Βασίλης Ξενόπουλος) για να μπορέσει να αναδειχθεί και να μην πάει χαμένος (από τη στιγμή που ο Σωκράτης Διούδης δεν βγαίνει από το βασικό σχήμα) θα πρέπει να πάρει παιχνίδια, κάτι που μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους.

Είτε να είναι «δεύτερος» και να παίζει π.χ στο Κύπελλο, είτε να δοθεί δανεικός σε ομάδα που θα είναι βασικός. Υπό αυτό το πρίσμα η δημιουργία της β΄ ομάδας του Παναθηναϊκού σου επιτρέπει να έχεις τους ταλαντούχους σου παίκτες από κοντά και να τους αξιολογείς βδομάδα με βδομάδα σε συνθήκες πραγματικού ανταγωνισμού.

Το να αναδείξεις γκολκίπερ από την Ακαδημία σου και να τον φέρεις σε πρώτο πλάνο όταν είσαι σύλλογος απαιτήσεων μοιάζει με… βουνό. Μα αν υπάρχει πρώτη ύλη και σου το… φωνάζει από μακριά, αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσεις, άλλωστε έχεις την τεχνογνωσία με Χαλκιά, Τζόρβα, Καπίνο, Νικοπολίδη, Κότσαρη στο παρελθόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News