Παναθηναϊκός: Οι δύο πρώτες επιλογές για τον «άσσο»

Παναθηναϊκός: Οι δύο πρώτες επιλογές για τον «άσσο»

Στον Παναθηναϊκό, αφού ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, τότε θα αρχίσουν να «σκάνε» και οι μεταγραφικές κινήσεις κι αυτό θα γίνει ως το τέλος της εβδομάδας.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πράσινοι δεν δουλεύουν κάποιες περιπτώσεις παικτών, ώστε να είναι έτοιμοι όταν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα «σπρώξει» ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσει… κανονικό πλέι μέικερ.

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα είναι από τις πρώτες επιλογές, ενώ αρέσει και ο Λούκα Γιόβιτς.

Ο πρώτος, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ, με τον Παναθηναϊκό να είναι ένα από τα φαβορί για την απόκτησή του. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοακαίρι, αν και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει, η μεταγραφή χάλασε, καθώς η Ρεάλ αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Στη σχετικά λίστα, βρίσκεται και ο Γιόβιτς, χωρίς πάντως να αποτελεί την πρώτη επιλογή. Οι “πράσινοι” μάλιστα σκέφτηκαν την περίπτωση του Γιόβιτς και για τα πλέι οφ, αφού ο παίκτης έμεινε ελεύθερος μέσα στη χρονιά από τη Χίμκι λόγω των οικονομικών της προβλημάτων και των οφειλών της. Για αυτό το λόγο, μάλιστα, αλλά και εξαιτίας τραυματισμού, ο Γιόβιτς αγωνίστηκε σε μόλις οκτώ παιχνίδια φέτος με μέσο όρο 4,4 πόντους και 3,8 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News