Καμάρας: «Αηδίες και ξεράσματα ότι η χούντα πλήρωσε για το Γουέμπλεϊ»

Καμάρας: «Αηδίες και ξεράσματα ότι η χούντα πλήρωσε για το Γουέμπλεϊ»

Τέλος στην προπαγάνδα περί χούντας και Γουέμπλεϊ έβαλε ο Αριστείδης Καμάρας, ο χρυσός σκόρερ του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, σε συνέντευξή του στο «Πρώτα Θέμα».

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον δημοσιογράφο, Δημήτρη Δανίκα:

Προφανώς θα έχεις δει το γνωστό ντοκιμαντέρ με τη Δέσποινα Παπαδοπούλου και τον Στυλιανό Παττακό να ισχυρίζονται ότι η χούντα είχε πληρώσει τον Ερυθρό Αστέρα ώστε ο Παναθηναϊκός να ανατρέψει το εις βάρος του 4-1, πράγμα που θα του εξασφάλιζε συμμετοχή στον τελικό του Γουέμπλεϊ, με αντίπαλο τον ΑγιαΕ του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ.

«Αηδίες και ξεράσματα. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε από τη μέση τεράστιους ανππάλους. Απέκλεισε την Σλόβαν Μπρατισλάβας, πρωταθλήτρια Τσεχοσλοβακίας, η οποία, εκτός των άλλων, είχε κατακτήσει το Κύπελλο των Κυπελούχων Ευρώπης. Επίσης απέκλεισε την Έβερτον, πρωταθλήτρια Αγγλίας, με αρχηγό τον θρυλικό Αλαν Μπολ»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News