Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία ή... τέλος (;) από το τριφύλλι!

Δεν νίκησε ο Παναθηναϊκός - Έσωσε το τριφύλλι ο Διούδης

Θα έχει άλλη μια ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του ο Γιάννης Μπουζούκης ή θα ψάξει τον δρόμο της καθιέρωσης εκτός Κορωπίου;

Στην περίπτωση του συνέπεσαν πολλές συγκυρίες ώστε να χαντακωθεί. Αυτό που ήταν τα τελευταία χρόνια φανερό βλέποντάς τον να αγωνίζεται είναι πως έχει χάσει το κέφι και τον ρυθμό του.

Ο Γιάννης επί Δώνη μας συστήθηκε σαν επιθετικός χαφ. Στο ντεμπούτο του με την Ξάνθη ήταν η πρώτη φορά που αποθεώθηκε μετά από τη γκολάρα που έβαλε, με τέλειο σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του.

Στην πορεία άλλαξαν κάμποσα. Για πολλούς η κίνηση που έφερε την αντίστροφη μέτρηση ήταν αυτή του Δώνη να τον βαφτίσει…εξτρέμ παρότι ο σωματότυπός του δεν είναι για να εξελιχθεί σε παίκτη γραμμής.

Δυστυχώς όσο πέρναγε ο καιρός ο μικρός κατάφερε να εξελίσσει μόνο τα χτυπήματα του, έχανε διαρκώς σε ενέργεια και γινόταν όλο και πιο αργός.

Επί Γιοβάνοβιτς του δίνεται μάλλον η τελευταία ευκαιρία. ΑΝ του δοθεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News