Μπόλονι: H τελευταία του συνέντευξη δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό!
H τελευταία συνέντευξη του Ρουμάνου προπονητή πριν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.
Ο Λάζλο Μπόλονι, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για τον τελικό του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι.
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έχει κατακτήσει το 1986 με τη Στεάουα το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Θυμάται τον τελικό της Σεβίλλης και εξηγεί πώς ένοιωσε όταν σήκωσε το κύπελλο με την τότε πρωταθλήτρια Ρουμανίας, που κέρδισε τη Μπαρτσελόνα με 2-0 στα πέναλτι.
Στην τελευταία του συνέντευξη, πριν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ο Λάζλο Μπόλονι αναλύει τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (22:00) στο Πόρτο.
Μιλάει για τις σχέσεις που έχει με τον Πετρ Τσεχ και τον Κέβιν Ντε Μπρούιν. Αναφέρει ποια ομάδα έχει το προβάδισμα στον αγγλικό εμφύλιο, ποιο είναι το πιθανό σκορ του τελικού, ποια ομάδα θα πετύχει το πρώτο γκολ και ποιος παίκτης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Λάζλο Μπόλονι στον ΟΠΑΠ:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»